Beton Cire zelf aanbrengen!

Onderstaand is de verwerking van Beton Cire Originale!

We hebben nu ook BASEBETON, een kant en klaar produkt dat nog veel eenvoudiger te verwerken is! 

BaseBeton is een kant en klare BetonCiré die verdeeld zit in 2 verschillende emmers. De eerste emmer is geschikt voor de 1e laag, de 2e emmer is voor de 2e afwerklaag. Eenvoudiger kan het niet. Zo uit de emmer op de (behangklaar gestuukte) muur, de (epoxy) vloer of de buitenkeuken van watervast MDF of Okoumé!
Alleen de bijgeleverde voorstrijk eerst nog even aanbrengen.

AANBIEDING!
Een compleet pakket voor  5 of 10m2 BaseBeton voor een SCHERPE prijs!    5 mtr €  170,00  excl. verzendkosten
                                                                                                             10 mtr €  335,00  excl. verzendkosten

Wat krijgt u in dit pakket:
Base Beton voorstrijk
BaseBeton Basa : de eerste 'grove' laag  - 7 kg
BaseBeton Sensa: de tweede 'fijne' laag - 3 kg
BaseBeton Coating

bestel op info@keylbetonstyle.nl

Beton Cire zelf aanbrengen!

Onderstaand is de verwerking van Beton Cire Originale!

Bent u handig? U kunt ook zelf de Beton Cire verwerken. Een geweldig product voor renovatie, aan te brengen in een laag van 2 tot 3 mm, zodat de bestaande situatie gebruikt kan worden en geen grote hoogteverschillen ontstaan. De verschillende effecten en nuances zijn aan te brengen met een speciale spaan, die door meer of mindere bewerkingen het gewenste effect in de structuur zal geven. Daarmee is elk resultaat uniek en origineel. De stuklaag kan worden geschuurd met de hand, of met een excentrische schuurmachine om daarmee het uiteindelijke resultaat te verkrijgen.
Het product is water- en oliebestendig dankzij speciale coating, die aan het eind wordt aangebracht.

Eenvoudig te onderhouden, te reinigen met een neutrale reiniger ( bv. groene zeep) zoals voor tegels wordt gebruikt, aangezien het product wordt beschermd door een vernislaag.
Beton Cire: schoonheid, gemakkelijk te onderhouden en een lange duurzaamheid. Voor vele doeleinden geschikt op alle ondergronden.
De Beton Cire is toepasbaar waar u wilt.
Te gebruiken op vloer, wand, badkamers en zelfs op een basis van watervast hout als aanrechtblad. De samenstelling van het product heeft de mogelijkheid om meerdere effecten te crëeren met vele nuances naar uw eigen smaak. Op alle soorten ondergrond: beton, tegels, pleister en stucwerk, gasbeton, kunststoffen, hout en zelfs metaal.
 
De prijs van Beton Cire is € 45,00 per m2 (incl. impregneer en sealer en excl. BTW en bezorgkosten).
De voorbewerking is niet inbegrepen. Indien nodig moet de ondergrond geegaliseerd worden of een voorstrijk gebruikt worden.
 


Handleiding:

(verwerkingstemperatuur ongeveer 18 graden)
Als het warmer is wordt de Beton Ciré sneller hard en bij koudere omnstandigheden blijft het langer zacht.

Ondergrond:
De ondergrond voor dit product dient glad en vormvast te zijn, omdat oneffenheden zichtbaar blijven.
Tekening in de ondergrond zoals voegen  blijven zichtbaar door het verschil in droging. Bij gladde ondergronden zoals tegelwerk adviseren wij u om eerst een laag R1 aan te brengen ook om de voegen niet terug te zien in de Beton Ciré. Vervolgens een primer toepassen. Zorg voor goed afplakwerk en versteviging d.m.v. gaasband etc. waar nodig, vooral ook in de hoeken en op de aansluitingen ! Op gaasband evt. eerst verdunde Beton Ciré aanbrengen om roostereffect in het stukwerk te voorkomen.
De Beton Cire wordt aangebracht in 6 verwerkingen:

Stap 1. Mix de kleurpoeder goed door het basispoeder, dit om de kleur goed te vermengen. Meng dit vervolgens met de vloeistof tot een smeuige massa ontstaat. Schraap de eerste laag zo dun mogelijk maar wel dekkend op uw ondergrond..

Stap 2. Als de eerste laag handdroog is kan de tweede laag aangebracht worden. Breng de tweede laag in ca 1-1,5 mm  aan met grote halen of kleine bewegingen. Naar wens. Laat deze lagen goed drogen.

Stap 3. Als de lagen droog zijn kunt u deze opschuren met een schuurmachine met korrel 80 of hoger . Hoe langer u schuurt hoe meer kleureneffect en beweging er verschijnt. Hierna stofvrij maken.
 
Stap 4. Na het schuren (bij maximaal 4 procent vochtgehalte!!) impregneert u alles. Dit kan met een microvezel doekje of met een roller.
  
Stap 5. Na droging (24 uur) brengt u aansluitend  de eerste laag 2-componenten lak aan.Met een kwast of een roller.

Stap 6. Na voldoende droging brengt u de tweede laag 2-componenten lak aan. 
belangrijk is dat lak 7 dagen uit moet harden voordat het zijn uiteindelijke hardheid heeft bereikt. Bovendien moet u de lak bij het aanbrengen zeker 2 minuten mixen. (mechanisch!)

Gereedschap: emmer, (frans)spackmes, kleine mesjes voor de kleine hoekjes etc. houten schuurbord, schuurpapier/schuurmachine ( met stofzuiger), blokkwast, microvezel spons/doekje, afplakmateriaal, papier, gaasband.  

 

Beton Cire onze specialiteit !

 
We geven ook workshops!
De kosten zijn € 60,00  per persoon. Dit bedrag dient gepast en contant voldaan te worden.