BEAL Mortex

Mortex, een innovatief bouwproduct van Belgische bodem. Als slijtvaste en volledig waterdichte bepleistering wordt mortex voornamelijk in badkamers en stoomcabines geplaatst. Maar door zijn sterke samenstelling en zijn verwerkbaarheid heeft de productie van mortex zich uitgebreid in de woning. Zo kunnen oude betegelde vloeren, muren en trappen een heel nieuwe uitstraling krijgen door de applicatie van mortex. U kunt nu bij ons ook terecht voor binnen- en buitenmeubilair afgewerkt in deze techniek.

Juiste prijs/kwaliteitverhouding?

Er zijn grote prijsverschillen op de markt voor het aanbrengen van Mortex door een erkend vakman, of in ons geval, ook vakvrouw. De prijs die u uiteindelijk zult betalen zal afhangen van de voorbereidende werkzaamheden, de ondergrond, het aantal lagen Mortex en de nabehandeling of bescherming. Daarom hanteren wij verschillende tarieven.  Het maken van mortex op cement is bijvoorbeeld goedkoper dan mortex op platen. Douchevloeren zijn duurder dan douchewanden omwille van de voorbereidende werkzaamheden die meer tijd in beslag nemen (vlies in hoeken, afschot maken, egaliseren,…).
 
De kunst van het aanbrengen van mortex bestaat uit de intensiteit van het pigment te laten doorbreken zodat de afwerking resulteert in een egaal geheel. Mortex is immers samengesteld uit een wit poeder en een gekozen pigmentkleur. Wanneer mortex met te weinig finesse wordt aangebracht, kunnen witte en gekleurde vegen ontstaan. Het is belangrijk dat u op vooraf ziet wat u wilt. U bent van harte welkom in onze showroom aan de Radeweg 2A in Vaassen om een en ander te bekijken.

Meer weten over de mogelijkheden van Mortex of een offerte opvragen ? Neem dan contact met ons op >>>